Stor lager | # Egen utvikling | # Kunnskap

uten moms/En toll kan gjelde

1. Generelt
Denne personvern- og markedsføringspolitikken beskriver hvordan Speeding AB, Org.nr. 559006-4407, samler inn, bruker, avslører og lagrer din personlige informasjon.

1.1 Personvernreglene gjelder når Speeding AB leverer tjenester og produkter i forbindelse med kjøp, tjenestesaker og annen kontakt med Speeding AB, for eksempel besøk på nettstedet. Personvernreglene gjelder også for behandling av personopplysninger som gjøres innenfor rammen av å ha en Speeding AB-konto.

1.2 Du må alltid kunne føle deg trygg når du sender inn din personlige informasjon til oss. Med denne personvernerklæringen ønsker vi å vise hvordan vi sikrer at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning.

2. Personlig databehandler
Speeding AB er ansvarlig for personopplysninger for Speeding ABs behandling av dine personopplysninger og er ansvarlig for at slik behandling skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Speeding AB er også ansvarlig for personopplysninger for behandling av personopplysninger innenfor rammen av å inneha Speeding AB-konto.

3. Når behandler vi personopplysningene dine?

3.1 For at du skal besøke nettstedet vårt, kjøpe våre varer eller tjenester eller kontakte oss for service eller informasjon, må vi samle inn og behandle personlig informasjon om deg.

3.2 Speeding AB samler inn og behandler personlig informasjon om deg når du foretar et kjøp hos oss, bruker Speeding AB support, besøker Speeding ABs nettside eller et arrangement organisert av Speeding AB eller når du ellers har kontakt med Speeding AB. Informasjonen som samles inn fra deg når du bestiller og kjøper, er nødvendig for at du skal kunne inngå en avtale med Speeding AB og for Speeding AB for å kunne tilby sine tjenester og tilbud.

3.3 Hvis du er kontoinnehaver, samler Speeding AB personlig informasjon om deg som du oppgir når du registrerer kontoinnehavene dine. Speeding AB samler også inn informasjon om deg mens du er kontoinnehaver innenfor rammen av kontoinnehaveren din, for eksempel din innkjøpshistorikk, hvordan du samhandler med Speeding ABs nettsted, som tilbyr du har vært interessert i ved å lese en e-post eller klikke på en lenke. Speeding AB behandler også informasjon som Speeding AB får tilgang til fra tid til annen gjennom din Speeding AB-konto. Som kontoinnehaver kan du når som helst oppdatere informasjonen din ved å gå til "Mine sider".

3.4 Vi samler inn og oppdaterer også adresseinformasjonen din via tredjeparts adresseoppdateringstjenester.

4. Hvilken personlig informasjon samler vi inn og bruker om deg?

4.1 For deg som er kunde hos Speeding AB
Den personlige informasjonen Speeding AB samler inn og behandler om deg som kunde som kjøper og bruker våre støttetjenester, er:

Navn
Adresse
Telefonnummer og e-post
Betalingsinformasjon
Kundenummer
IP-adresse og informasjon om din bruk av nettstedet Speeding AB

4.2 For deg som er kontoinnehaver
Personopplysningene Speeding AB samler inn og behandler om deg som kontoinnehaver er:

Navn og personnummer
Adresse
Telefonnummer og e-post
Betalingsinformasjon
Kontoinformasjon
IP-adresse og informasjon om din bruk av Speeding AB-nettstedet
Informasjon om hvilke av våre produkter eller tilbud du har vært interessert i, hvordan du kommuniserer med nyhetsbrev og hvilke av våre arrangementer du har registrert deg for
Informasjon om kjøpene dine
Informasjon om kontoinnehavene dine

5. Hvorfor behandler vi informasjon om deg?

5.1 For deg som er kunde hos Speeding AB
Speeding AB behandler dine personopplysninger for forskjellige formål. Speeding AB behandler hovedsakelig personopplysningene dine for å:

Oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde, for eksempel å gjøre kjøp, fakturere og gi støtte;
Aktiver generell kundebehandling og kundeservice, som for å svare på spørsmål og korrigere feil informasjon;
Gi informasjon og direkte markedsføring, per post, e-post, SMS / MMS og telefon angående Speeding AB.
Administrer kundeforhold og gi våre tjenester;
Gi deg relevant informasjon og tilpassede tilbud i nyhetsbrev og på nettet;
Forbedre vårt kundetilbud, for eksempel å utvikle tjenester, produkter og funksjoner;
Forhindre svindel og utføre risikostyring;
Overholde gjeldende lover, for eksempel regnskapslovgivning; og
Informasjonen kan også danne grunnlag for markeds- og kundeanalyser, markedsundersøkelser, statistikk, virksomhetsoppfølging og forretnings- og metodeutvikling knyttet til kjøp av varer og tjenester.

5.2 For deg som er kontoinnehaver

I tillegg til listen ovenfor behandler Speeding AB også personlig informasjon om kontoinnehavere for å:

Administrer kontobeholdninger;
Gi deg muligheten til å bruke fordelene med kontoinnehaver, for eksempel muligheten til å se ordrehistorikk, være i stand til å oppdatere adresseinformasjon selv osv.
Gi spesialtilbud;
Aktiver kommunikasjon med deg som kontoinnehaver via post, e-post, telefon eller SMS / MMS; og
Aktiver personlige tilbud, markedsføring og arrangementinvitasjoner via telefon, post, e-post og SMS / MMS.

6. Det juridiske grunnlaget for vår oppførsel