Stor lager | # Egen utvikling | # Kunnskap

uten moms/En toll kan gjelde

Speeding AB er et svensk selskap som selger varer til hele Europa. Vi håper du blir fornøyd med kundeservice og produkter

Bestillinger
Når du bestiller hos oss må du være over 18 år eller ha foreldres godkjenning. Bilder kan noen ganger være prøvebilder og ikke ha de riktige proporsjonene, andre mindre forskjeller kan også forekomme i bilder og virkelighet da enkelte leverandører kan gjøre små endringer under produksjonen. Bestillinger lagt inn i andres navn uten deres samtykke vil bli politianmeldt.

Spørsmål sendes til info@speeding.nu


Priser
Alle priser er uten merverdiavgift på 25%. Siden alle varer sendes fra Sverige til Norge, vil du som kunde måtte betale norsk moms (MVA) på 25% og eventuell toll. Kostnad for norsk moms (MVA) og toll avgift legges til at du må betale før du kan hente pakken

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skrivefeil på priser eller produktinformasjon.

 

Leveringsbetingelser og leveringsmåter
Lagervarer på lager behandles samme dag eller senest dagen etter og sendes av UPS, Fedex, DHL avhengig av destinasjon og ditt valg i kassen. Dette tar vanligvis 1-7 dager. Enkelte varer bygges på bestilling og disse produktene vil ha lengre leveringstid enn lagerførte varer.

 

Transportskader
Sjekk umiddelbart ved mottak av levering at ingen varer mangler eller er skadet. Skulle dette være tilfelle, gi beskjed på epost, senest en uke etter at du har hentet pakken. Skader som er oppstått under transport meldes direkte til agent/fraktfirma som har utlevert varene.


Feil leveringer
Vi ønsker at du gir oss beskjed så raskt som mulig dersom vi ved et uhell har levert feil produkt eller feil antall varer slik at vi kan rette feilen. Dette gjøres enklest ved å sende en e-post til info@speeding.nu

Avbryt bestillingen
Hvis pakken ikke allerede er sendt og du ikke har bestilt spesialtilpassede deler, er det mulig å kansellere bestillingen. Etter at en bestilling er lagt inn er det kjøpers ansvar å komme i kontakt med avsender (Speeding) og kansellere bestillingen før den sendes. Sender avsender en bestilling før kunden kommer i kontakt med avsender, ligger ansvaret hos mottakeren.

Uløste pakker
Hvis du ikke løser inn pakken din, må vi belaste deg for fraktkostnader og returfraktkostnader samt et administrativt gebyr på 295 NOK


Garantier / reklamasjoner
Vi gir 12 måneders garanti på produktene våre. Det er ingen garanti på Race/konkurranse og tuningprodukter. Eventuelle skader forårsaket av bruk eller installasjon av våre produkter er ikke ansvarlig for eller kompensert med garanti. Ta alltid vare på kvitteringen da disse alltid må vises for at garantien skal gjelde.

Alt ansvar ligger hos installatøren av produktene, det er også installatøren som foretar vurderingen om noe produkt skal installeres og hvordan det skal installeres. Vi har ingen mulighet til å kontrollere at informasjonen om tekniske data eller informasjon uansett er korrekte som oppgitt av leverandørene. Derfor er det opp til montøren å sjekke at alt er i orden før det monteres og brukes for å unngå problemer eller skader på kjøretøy, motor o.l.


Returpolicy
Handler du fra Norge som privatperson (ikke bedrifter) har du angrerett innen 14 kalenderdager på vanlige lagervarer. Vi bruker ikke angrerett på bestilte varer eller varer som er produsert spesifikt for kunder. Hvis varen er en vanlig lagervare, har den et grønt lagersymbol på nettsiden. Hvis den har et gult lagersymbol betyr det at denne varen kun tas med hjem på bestilling. Da gjelder ingen angrerett. Elektroniske produkter returneres ikke da disse ikke kan kontrolleres. Ved avbestilt kjøp betaler du som kunde både fraktkostnaden til deg oppgitt ved bestilling + returfrakten på 395 kr trekkes fra verdien som refunderes. Vi regner sammen hva dette koster og det trekkes fra ordreverdien. Det resterende beløpet vil bli returnert til deg.


Vi bruker ikke angrerett etter 14 dager.


All retur må godkjennes av vår kundeservice. Når dette er godkjent vil du motta returfraktetiketter. Alle returer skal ha et utfylt returskjema som sendes sammen med returfraktetiketten slik at vårt lager kan håndtere din retur når den kommer.


Varer som returneres må ikke ha åpnet / ødelagt emballasje. Alle produkter skal være komplette med original emballasje.
Alle varer sendes fra våre lokaler i Sverige og alle varer ved retur skal sendes tilbake til våre lokaler i Sverige.

 

Bruksområde
Mange av våre produkter er beregnet for Race/konkurranse og mangler godkjenning for kollektivtransport. Vi opplyser om alle former for skader som kan oppstå på kjøretøy, personer eller andre i forbindelse med montering eller bruk, samt eventuelle negative konsekvenser for kjøretøyets sikkerhet, kjøreegenskaper eller garantidekning. Hvis du er usikker, ikke nøl med å spørre oss før du bestiller.


Annen
Ved krig, naturkatastrofer, arbeidsmarkedstvister, myndighetsvedtak, manglende leveranser fra underleverandører, utdødde omstendigheter, og en sammenlignbar hendelse utenfor vår kontroll, som ikke med rimelighet kunne forutses, påvirker inngåtte avtaler og påstander fra vår side, som betyr at vi ikke kan holde den avtalen/forpliktelsen, skal utgjøre grunnlag for at vi fritar oss fra våre forpliktelser til å oppfylle nevnte avtale.