Stor lager | # Egen utvikling | # Kunnskap

uten moms/En toll kan gjelde

Speeding AB er et svensk selskap som selger varer til hele Europa. Vi håper du blir fornøyd med kundeservice og produkter

Bestillinger
Når du bestiller fra oss, må du være over 18 år eller ha målvaktens godkjenning. Når det gjelder skreddersydde produkter som skal bygges direkte på plass eller lignende, ønsker vi å bestille via telefon og e-post. Bilder kan noen ganger være eksempler og ikke ha de riktige proporsjonene. Bestilling gjort i andras navn uten samtykke fra politiet.

Spørsmål sendes til info@speeding.nu


Priser
Alle priser er uten svensk merverdiavgift på 25%. Siden alle varer sendes fra Sverige til Norge, vil du som kunde måtte betale norsk moms (MVA) på 25% og eventuell toll. Kostnad for norsk moms (MVA) og toll avgift legges til at du må betale før du kan hente pakken

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skrivefeil på priser eller produktinformasjon.


Leveringsbetingelser og leveringsmetoder
Lagervarer behandles samme dag eller senest påfølgende dag og sendes med post eller buss. Dette tar vanligvis 1-7 dager. Visse varer er bygget ved bestilling og vil dermed ha lengre leveringstid enn lagervarer.


Skader transport
Sjekk umiddelbart etter mottak av levering at ingen varer mangler eller er skadet. Skulle dette være tilfelle, gjør varsel via e-post, senest en uke etter at du har hentet pakken. Skade som har oppstått under transport, rapporteres direkte til agenten som har utlevert varene.

Feilleveranser
Vi vil at du skal varsle oss så snart som mulig hvis vi ved et uhell har levert feil produkt eller feil antall varer slik at vi kan rette feilen. Dette gjøres lett ved å sende til info@speeding.nu

 

Uoppløste pakker
Hvis du ikke innløser pakken din, må vi belaste deg for retur og et administrativt gebyr på 99kr

 

Klager
Ifølge forbrukerkjøpet har privatpersoner tre (3) års garanti uavhengig av garantiperioden for et produkt. Klager må gjøres innen rimelig tid for feilen som oppdages. Det er i tilfelle en klage etter utløpet av garantiperioden, kjøperen som skal bevise at feilene ble notert på leveringstidspunktet. Ikke glem å lagre kvitteringen. Kvitteringen er nødvendig for reparasjon eller annet tiltak.

Garantier
Vi bruker 12 måneders garanti på våre produkter. Det er ingen garanti for konkurranse og trim produkter. Eventuelle skader forårsaket av bruk eller montering av våre produkter er ikke garantert. Lagre kvitteringen alltid, da disse alltid må vises for at garantien skal gjelde.

 

Returrett
Som et individ, du er under Avstand Kontrakter som trådte i kraft 2000-06-01, retten til å kansellere et kjøp innen 14 kalenderdager, men ikke mindre enn syv virkedager etter mottak. For å be om et uttak i henhold Avstand Kontrakter fylle i oss den forespurte informasjonen i riktig form (return forespørsel) som vi sender til deg etter at du har kontaktet oss. Avstand Kontrakter er på din bekostning deretter Distansavtalslagen ikke gir kunden rett til å kreve refusjon av utgifter til transport eller andre tjenester. Varene skal returneres pakket og ikke forpliktet. Hvis varene du har bestilt ikke kan brukes på derfor ment, for eksempel inkompatibilitet, eller i tilfeller der tilbaketrekning anses tapt godkjent ennå i noen tilfeller tilbakekjøp. I slike tilfeller er kjøperen ansvarlig for alle kostnader som påløper, vanligvis frakt. I slike tilfeller er 20% av varverdien inkludert for å dekke kostnadene ved håndtering av avkastningen. Elementer som er spesialdesignet for individuelle kunder, returneres ikke. For varer som sendes utenom Sverige, er ingen rettsfrist brukt.


Søknad
Noen av våre produkter er ment for konkurranse og mangler godkjenning for offentlig transport. Vi fraskriver oss noen form for skader som kan oppstå til kjøretøy, person, eller i forbindelse med installasjon eller bruk, og mulig negativ innvirkning på kjøretøyets sikkerhet, kjøreegenskaper og garantibestemmelsene. Hvis du er usikker, ikke nøl med å spørre oss.

 

Montering
Vi kan hjelpe deg med å samle alle deler vi selger på nettsiden. Ved trimning av bilen eller andre store modifikasjoner av motor, kropp, bremser, hjuloppheng, drivlinje, etc., gjelder ingen garantier. For andre montasje- og verkstedstillinger gjelder 1-3 års garanti.

 

Andre
I tilfelle krig, naturkatastrofer, streik, offentlige vedtak, manglende leveranse fra leverandører, kostbart arrangement, og lignende hendelser utenfor vår kontroll som ikke er rimelig forutsigbar, og påvirker kontraktsmessige avtaler og forpliktelser på vår side, noe som betyr at vi ikke kan holde den avtalen / forpliktelsen, skal utgjøre grunnlag for utgivelsen fra våre forpliktelser til å oppfylle avtalen.