Stor lager | # Egen utvikling | # Kunnskap

uten moms/En toll kan gjelde

Speeding AB er et svensk selskap som selger varer til hele Europa. Vi håper du blir fornøyd med kundeservice og produkter

Selskapet ble startet i 2009-08-12 av Tobias og Robert.

Vi tilbyr et bredt utvalg av motorsportprodukter i vår nettbutikk. Vi har også utviklet og fortsetter å kontinuerlig utvikle flere av våre egne produkter innen motorsport som holder den absolutt høyeste kvaliteten som markedet tilbyr i dag og vanligvis med nye funksjoner eller orienteringer som tidligere manglet.


På slutten av 2012 flyttet vi til de nye lokalene våre som ligger i Viared forretningspark i utkanten av Borås i Sverige. I dag har vi et komplett verksted med kundemottak. Vi har også et stort lager av våre egne produkter så vel som andre kjente merker og reservedeler hvor vi kan tilby veldig raske leveranser over hele landet, men vi sender over hele verden.

www.speedingparts.com er det offisielle nettstedet for bestilling i utlandet. Vi har også satt opp landsspesifikke nettsteder der forsendelses- og betalingsmetoder er forhåndsinnstilt på følgende adresser:

Kontorer og lager er lokalisert i Sverige: www.speeding.nu

Finland: www.speeding.fi
Danmark: www.speedingparts.dk

 

/Tobias och Robert

 

/Borås tidning på besök inför Elmia mässan 2012

/Elmia mässan 2012

Elmiamässan 2015

/Elmia mässan 2015

/Elmia mässan 2015

/Elmia mässan 2016

/Elmia mässan 2016

/Elmia mässan 2017

/Elmia mässan 2017