Stor lager | # Egen utvikling | # Kunnskap

uten moms/En toll kan gjelde

 

Tankfylling

Original eller ettermarked? Uansett er dette ikke et hett tema på ettermarkedet. Drivstoffet skal gå fra pumpen eller boksen til drivstofftanken. Lett. Eller? 

 

 

Tanklås

Original tanklokk og slange / rør brukes oftest når du har en original drivstofftank eller ikke vil påvirke det ytre utseendet.
Original tanklokk og slange / rør kan også brukes sammen med en ettermarkedet drivstofftank (drivstoffcelle) hvor du deretter tilpasser det siste slangestykket som kobles til drivstofftanken.

Ettermarkedet drivstoffhett brukes ofte til store ombygginger når du ikke kan bruke originale drivstofflokker av forskjellige årsaker.

 

 

Påfyllingsslange

Slangen mellom tanklokket og drivstofftanken er vanligvis ikke like fleksibel, selv om den har en støpt stålspiral. Slangen kan håndtere drivstoff over tid uten å tørke ut og sprekker. Andre slanger som silikonslange og forsterket drivstoffslange tørker ut og begynner å lekke. Derfor brukes en klassifisert drivstoffslange som oppfyller kravene i SAE 30R5.
Slangen kan håndtere bensin, diesel, etanol og metanol

 

Monteringsdetaljer

Nesten utelukkende brukes slangeklemmer for å montere slangen og rørene mellom tanklokket og drivstofftanken. Dette gjelder både originalmontering og ettermarked.